У рамках щорічної Міжнародної виставки-конференції з нанотехнологій Nano Tech 2010 у Токіо, яка проходила з 17 по 19 лютого 2010 р., вперше було представлено виробничу компанію з України.

У доповіді-презентації компанії «Nano Union» (група компаній NanoSvit) були продемонстровані останні наукові досягнення та продукти в галузі біонанотехнологій, які були розроблені й сертифіковані групою українських учених. Результати роботи компанії Nano Union викликали великий інтерес, як з боку наукової спільноти, так і з боку провідних світових корпорацій.

«Зараз наші розробки знаходяться на рівні японських та американських, а деякі навіть перевершують їх. Наприклад, більшість компаній, представлених на виставці, виробляють нанорозмірні матеріали в невеликому обсязі (до 1 тони на місяць), тоді як потужність наших реакторів дозволяє виробляти сировинні компоненти й готові продукти вже в промисловому обсязі (до 100 тонн на місяць)», – розповідає директор з розвитку компанії Nano Union. – «Крім того, Україна представила готові рішення та продукти, а не первинні лабораторні розробки. Зокрема екологічно чисті дезінфікуючі засоби на основі органічних сполук срібла та міді, які зацікавили представників більш ніж з 20 найбільших світових корпорацій, які були присутні на презентації продукту».

Довідка. Nano Union (група компаній NanoSvit) – це перше підприємство в Україні, яке займається науковими розробками в галузі нанотехнологій та виробництвом готових продуктів у промислових обсягах. В активі компанії понад 300 патентів на нанотехнології, наноматеріали та їх застосування в кінцевих продуктах, інноваційний метод отримання нанорозмірних матеріалів у промисловому обсязі, а також висновки Академії наук України та санітарно-гігієнічні висновки МОЗ України для харчової, косметичної та фармацевтичної промисловості.

У 2016 році компанія «Nano Union» була реструктуризована, а всі напрацювання та інтелектуальна власність передані материнському підприємству ТОВ «НАНОСВІТ ОРГАНІК» (TM NanoSvit)

Nano Tech (Токіо, Японія)– найбільша світова виставка нанотехнологій, учасниками якої у 2010 році стали 654 компанії з 19 країн світу, щорічно збирає останні здобутки, розробки та продукти ринку нанотехнологій.

 


Запах ніг - органічний засіб RESULT Fungi Stop.