Сергій Гуков - Sergiy GukovСергій Гуков - Sergiy Gukov

 

NanoSvit® Organic


Ми раді вітати Вас на офіційному сайті виробника органічних мікроелементів та продукції на їх основі ТОВ "НАНОСВІТ ОРГАНІК" (Україна, м.Київ)

Багаторічний досвід роботи команди вчених NanoSvit® (з 2006 року) у співпраці із профільними інститутами Академії Наук України, Німеччини, США дозволив реалізувати в Україні унікальні технології та розробити інноваційні продукти для здоровʼя, краси та гігієни, які базуються на використанні природних властивостей органічних мікроелементів.

NanoSvit Organic є виробником дієтичних комплексів, органічної косметики, дезінфекційних засобів, антисептиків, концентрованих мікроелементів, а також іншої екологічно чистої продукції та сировини.

Всі товари NanoSvit були розроблені із застосуванням власної запатентованої екологічно чистої технології, яка дозволяє отримувати безпечні та ефективні групи товарів на основі органічних мікроелементів без допоміжної хімії, стабілізаторів, консервантів, барвників, парабенів та інших токсичних допоміжних речовин. Адже тільки за умови використання безпечної органічної продукції можна отримати гідний і відчутний результат.
 

МІЖНАРОДНЕ ВИЗНАННЯ


Висока якість та біологічна сумісність органічної косметики, товарів для дому, а також органічних мікроелементів NanoSvit були визнані експертами на найбільших профільних міжнародних виставках та форумах.

http://www.nanosvit.com/pics_site_2.jpg.pagespeed.ce._DFzVtv_Xl.jpg


*Вже у 2010 році органічні мікроелементні комплекси виробництва NanoSvit увійшли до TOP-10 інновацій міжнародної виставки "In-Cosmetics" у Парижі.

NanoSvit  – перша та єдина із вітчизняних компаній, яка презентувала Україну із власним стендом готової сертифікованої продукції нанотехнологій на найвідомішому міжнародному форумі NANOTECH (Токіо, Японія, 2010). Сировина та продукція NanoSvit була гідно оцінена експертами на виставках у Японії, Франції, ОАЕ, Ізраїлі, Малайзії та інших країнах.

Nano Union (група компаній NanoSvit) на форумі Nano Tech 2010

Сьогодні підприємство співпрацює із багатьма відомими українськими та закордонними брендами та корпораціями. Продукція із сировиною NanoSvit під різними торгівельними марками Партнерів присутня на всіх континентах. Суперконцентрати органічних мікроелементів (зокрема: цитрат срібла, цитрат міді, цитрат цинку, цитрат магнію та ін.) виробництва NanoSvit Organic використовуються нашими Партнерами майже в усіх галузях промисловості в якості активних інгредієнтів або діючої речовини для виробництва:

  • ліків та медфарм препаратів
  • питної води та напоїв
  • ветеринарних препаратів
  • антибактеріальних фарб та антигрибкових будівельних покриттів
  • дієтичних добавок та вітамінно-мінеральних комплексів
  • косметики та спеціалізованих засобів для шкіри
  • дезінфекційних засобів для медицини і побуту 
  • побутової хімії тощо

Власну кінцеву продукцію NanoSvit Organic можна придбати на ринку США та країн Азії.

Вся продукція сертифікована Міністерством охорони здоров'я України та супроводжується сертифікатами якості. У нашому Інтернет-магазині представлені високоефективні засоби виробництва NanoSvit Organic, спрямовані на щоденну турботу про красу та здоров'я.

Продукція NanoSvit:

Підприємство реалізує виключно екологічно чисту та безпечну продукцію, яка виготовлена із сировини власного виробництва.

Ми раді поділитись з Вами нашими досягненнями!

 

 


грибок нігтів, цитрат срібла, дезінфекція взуття, кращий дезодорант